head banner

 
line
line

Climatizare

Compania noastră este specializată în vânzarea și montarea de pompe de căldură si sisteme de climatizare. Scopul nostru este de a furniza cele mai bune soluții pentru încălzirea/ răcirea casei și pentru creșterea eficienței energetice.
samsung pompa caldura

pompa de caldura

square

Ce sunt pompele de căldură, respectiv aparatele de aer conditionat?

Pe scurt, acestea sunt dispozitive care utilizaează aerul, apa sau solul pentru a genera căldură sau răcoare în interiorul unei clădiri.

square

Cum funcționează pompele de căldură?

Acestea preiau căldura din mediul înconjurător și o pompează în sistemul de încălzire al casei, eliberând căldură în timpul iernii. În timpul verii, pompele de căldură pot fi inversate și pot fi utilizate pentru răcire.

samsung pompa de caldura

efficiency

 

square

Avantajele pompei de căldură sunt numeroase:

- Economisesc bani la factură prin reducerea costurilor de încălzire/răcire;
- Pot fi utilizate atât pentru încălzire, cât și pentru răcire;
- Sunt eficiente energetic și prietenoase cu mediul;
- Sunt durabile și necesită puțină întreținere.

square
Wegatech este distribuitor oficial pentru echipamente de climatizare Samsung si oferă o gamă largă de pompe de căldură pentru clienții noștri, de la cele mai mici la cele mai mari. Pe lângă pompele de căldură, vă oferim și echipamentele Samsung WindFree. Cu mii de micro-orificii care distribuie aerul proaspăt lin și uniform în orice încăpere, gama WindFree™ vă permite să trăiți, să lucrați și să vă relaxați în mod confortabil fără a simți curenți neplăcuți de aer rece.
windfree

Lucrăm atât cu clienți particulari, cât și cu companii, în vederea îmbunătățirii eficienței energetice a spațiilor lor. În sfârșit, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru încălzirea/răcirea casei și suntem bucuroși să oferim sfaturi și recomandări pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună pompă de căldură pentru nevoile dumneavoastră.

 
Pentru orice întrebări sau solicitări de informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numerele din pagina de contact sau la numărul de telefon 0722292130.
 
Ne puteți găsi și pe Facebook!
fb
 

2023 ® WEGATECH